ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ

0
1807

Λιμενικό: Έρχεται προκήρυξη για λιμενοφύλακες Έτοιμος ο νέος διαγωνισμός

Βόμβα… βυθού από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ενεργοποιεί με αλλαγές την προκήρυξη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Λιμενικό Σώμα.

Με δηλώσεις του  ο κ. Γιώργος Σκορδίλης, άμεσος συνεργάτης του υπουργού κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, επισημαίνει ότι “όχι μόνο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός στο Λιμενικό αλλά, δεδομένου ότι οι πρώτοι απόφοιτοι της Ακαδημίας Λ.Σ. θα βγουν σε τέσσερα χρόνια, θα υπάρξει μία ροή ενίσχυσης με νέο προσωπικό“.

Αναφερόμενος στο διά ταύτα ο κ. Σκορδίλης επισημαίνει ότι “θα υπάρχουν αλλαγές στην προκήρυξη που ετοίμασε η προηγούμενη κυβέρνηση, με πιθανή ανακατανομή των θέσεων υπέρ των λιμενοφυλάκων“. 

Όπως τονίζει ο άμεσος συνεργάτης του υπουργού, πριν από την έκδοση της προκήρυξης θα γίνουν “τροποποιήσεις και αλλαγές στην Υπουργική Απόφαση” της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Σημειώστε ότι στις 4 Ιουνίου είχε δημοσιευθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στο ΦΕΚ η διαδικασία των προσλήψεων στο Λιμενικό Σώμα.

Αυτή η απόφαση μπαίνει στο… μικροσκόπιο της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πιθανότατα, εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος για τις οποίες το workenter θα ενημερώσει, όπως πάντα, έγκαιρα.

ΠΗΓΗ– https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-erhetai-prokiryxi-gia-limenofylakes-apokleistiko