ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

0
1848
Κάντε αίτηση: Αυτές είναι, τώρα, οι 280 καλύτερες θέσεις εργασίας
Όλα τα δεδομένα για προκηρύξεις ”Κ” και ΣΟΧ

Με 280 υπαλλήλους, μόνιμους και εποχικούς, ενισχύονται άμεσα 5 φορείς του δημοσίου τομέα.

Το workenter συγκέντρωσε και δημοσιεύει τις καλύτερες προκηρύξεις μονίμων (”Κ”) και ΣΟΧ που ”τρέχουν” αυτή την περίοδο.

Σημαντική σημείωση: Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, οφείλουν να λάβουν υπόψη τους την ανταγωνιστικότητα κάθε θέσης ΣΟΧ καθώς και τα απαραίτητα μόρια ειδικής εμπειρίας που τους προσφέρει. Οι υποψήφιοι που ”στοχεύουν” στις προκηρύξεις ”Κ”, μπορούν να κατοχυρώσουν όλη την απαραίτητη εμπερία για τον επόμενο διαγωνισμό μονίμων μέσω αυτών των συμβάσεων.

Δείτε τον πλήρη οδηγό:

– 5Κ/2019

Με τη νέα διαδικασία επεξεργασίας διαγωνισμών θα προσληφθούν οι μόνιμοι υπάλληλοι της υπό εξέλιξη προκήρυξης 5Κ/2019 του ΑΣΕΠ (υπ. Εθνικής Άμυνας). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 31Ιουλίου το μεσημέρι (14:00).

Σημαντικές πληροφορίες για όλα όσα απασχολούν τους υποψηφίους της 5Κ/2019 προσφέρει ο επίσημος οδηγός της προκήρυξης που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το ΑΣΕΠ.

Σημειώστε:

  • Στη διαδικασία συμμετέχουν, τώρα, κάτοχοι 52 διαφορετικών πτυχίων και οι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου
  • Το ΑΣΕΠ – με την παραλαβή των ηλεκτρονικών αιτήσεων – δημιουργεί αμέσως πίνακα κατάταξης για όλους τους υποψηφίους με βάση τα όσα δήλωσαν στην αίτηση. Στην κορυφή αυτού του πίνακα είναι ο υποψήφιος με τα περισσότερα μόρια, τελευταίος αυτός με τα λιγότερα

Προσοχή:  Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά (περιλαμβάνει προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλέιται ο υποψήφιος), θα υποβληθεί, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

 41 προσλήψεις διοικητικών στη ΔΕΗ

Προσκλητήριο διορισμού σε πτυχιούχους ΑΕΙ και απόφοιτους Λυκείου απευθύνει η ΔΕΗ. Η προθεσμία για τις αιτήσεις εκπνέει στις 29 Ιουλίου.

Σημειώστε τα δεδομένα του διαγωνισμού:

  • Οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά διοικητικές ειδικότητες (υπάλληλοι γραφείου)
  • Οι προσλήψεις θα γίνουν σε 27 περιοχές της χώρα, πλην της Αττικής (η αντίστοιχη προκήρυξη για την Αττική έχει ολοκληρωθεί)
  • Με 12 κριτήρια ΑΣΕΠ γίνεται η επιλογή των διοριστέων

 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ

  • Ξεκινά σήμερα (Τρίτη 23 Ιουλίου) η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών στην προκήρυξη ΣΟΧ1/2019 του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ)
  • Οι προσλήψεις αφορούν συνολικά 150 νέους υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες σε 13 υποκαταστήματα-περιοχές του φορέα

– Προσλήψεις για οδηγούς και συνοδούς στο υπ. Παιδείας  (σύνολο 54 θέσεις)

  • Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, 24 Ιουλίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων (μέσω συστημένης επιστολής) για την πρόσληψη 34 νέων υπαλλήλων στο υπουργείο Παιδείας. Δείτε στον ενεργό σύνδεσμο όλες τις προκηρύξεις οδηγών και συνοδών στο υπ. Παιδείας που ”τρέχουν”

 Προσλήψεις 8 ειδικοτήτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών