ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΠΑΡΕΛΑΣΗ

0
1053

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Φέτος θα γίνει η 1η καρναβαλική παρέλαση στην πόλη μας 

Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 16:00 θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο . Θα ανέβει προς Τσιμισκή, θα τη διασχίσει και θα κατέβει από τη Βενιζέλου για επιστροφή από τη Λεωφόρο Νίκης . Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ .Η συγκέντρωση των καρναβαλιστών που θέλουν να παρελάσουν, θα γίνει στον πεζόδρομο στον Λευκό Πύργο και ώρα 15:00

Τα γκρουπ με τύμπανα άπειρα.

Βασίλισσα του Καρναβαλιού θα είναι η ηθοποιός και μοντέλο Ίνα Τσικοπούλου και βασιλιάς ο σύζυγός της Ιωάννης ΦραγκουλίδηςΟ βασιλιάς και η βασίλισσα θα ηγούνται της παρέλασης με ένα πολυτελές όχημα και θα τους συνοδεύει ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης

Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος στην παρέλαση μέσα σε γκρουπάκι,
βρείτε μας στη σελίδα του Facebook
«Καρναβάλι Θεσσαλονίκης»  

 

Πώς παίρνω μέρος στην Καρναβαλική Παρέλαση;;
α) Ψάχνω τις δημοσιεύσεις της ομάδας να δω αν κάποιο μέλος έχει κάνει ανάρτηση ότι ξεκινάει γκρουπάκι με τη στολή που θέλω. Τη βρήκα;;; Γράφω στα σχόλια ότι θα λάβω μέρος.
β) Δεν τη βρήκα;;; Ξεκινάω δική μου ανάρτηση, γράφω για τη στολή και όσοι γράψουν σχόλιο από κάτω ότι θα συμμετέχουν με την ίδια στολή, μπαίνουν στο γκρουπάκι μου.
γ) Αν δεν μαζευτούνε 20 άτομα και άνω;;; Απλά οι καλοί μας Διαχειριστές και Συντονιστές, θα με βάλουν να παρελάσω με την στολή μου, μαζί με άλλο γκρουπάκι που έχει επίσης λιγότερο από 20 άτομα.
δ) Ελέγχω τακτικά τη σελίδα «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» για τυχόν νέες ανακοινώσεις
Μπορεί να είναι εικόνα ‎6 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎Me gusta Comentar Compartir මÃ رو‎"‎‎