ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΙΕΣ

0
972

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΙΕΣ

Ονομάζομαι Πασχάλης Δεληβασίλης
Γεννήθηκα το 1981 στην Θεσσαλονίκη και κατοικώ στην κοινότητα του Προφήτη Δήμου Βόλβης
Έχω την ευλογία να είμαι παντρεμένος με την Κική Κασαντρίδου με την οποία έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και επίσημος εξωτερικός συνεργάτης δύο μεγάλων πολυεθνικών εταιριών: KRONE GmbH με έδρα την Γερμανία και STAS KONSTRUKTIEWERKHUIZEN Ν.V με έδρα το Βέλγιο.
Από το 2019 είμαι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Προφήτη Δ. Βόλβης.
Επίσης από το 2019 είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης “Η ΕΣΤΙΑ” κατέχοντας την θέση του αναπληρωτή γραμματέα.
Μεταξύ άλλων στην έως τώρα ενασχόληση μου με τα κοινά έχω διατελέσει:
> Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Προφήτη και μέλος αυτού κατά σειρά ετών
> Πρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Προφήτη
> Μέλος του παραρτήματος του κυνηγετικού συλλόγου Λαγκαδά
> Εκκλησιαστικός επίτροπος στην ενορία του χωριού.
Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Κ. Διαμαντή Λιάμα για να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΒΟΛΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”.
Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Βόλβης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!
Ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας μας, για τα οποία θέλω να συμμετέχω ενεργά στην επίλυση τους.
Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τον Δήμο Βόλβης και να τον φέρουμε στη θέση που του αξίζει κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη.
Γιατί για την καθημερινότητα όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί , για να γίνουν τα λόγια πράξεις.
Σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία . Από την έως τώρα ενασχόλησή μου με τα κοινά έχω μάθει πως όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και στον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας!