ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21

0
698

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21

Μέχρι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου καταβάλλεται η τρίτη δόση του Επιδόματος Παιδιού Α21 στους  δικαιούχους.

ΟΠΕΚΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή 28.07.2023

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον φορέα υλοποίησης ΟΠΕΚΑ ενημερώνουν, ότι σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα ‘’Α21 – Επίδομα Παιδιού’’, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση όλοι όσοι δεν έχουν ακόμη προβεί στη διαδικασία για το έτος 2023.

Η αίτηση υποβάλλεται στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet.

Είναι απαραίτητη η οριστική υποβολή της αίτησης, διότι εάν αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/. Για σχετικές, με το Επίδομα Παιδιού, ερωτήσεις και απαντήσεις, πατήστε στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.

Η 3η δόση του επιδόματος παιδιού θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, δηλαδή την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την τελευταία εργάσιμη πριν την ημέρα πληρωμής, δηλαδή, κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 28/7.

ΠΗΓΗ–  www.taxheaven.gr