ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΑ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ Α21

0
1929

Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα από το προβλεπόμενο θα πληρωθεί η έκτη δόση από τον ΟΠΕΚΑ για το οικογενειακό επίδομα του Α21 σύμφωνα με αποκλεστικές πληροφορίες του dikaiologitika news

Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η στ’ δόση για το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ λόγω των εορτών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika news αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις από τους δικαιούχους και να γίνει στην συνέχεια η εκκαθάριση και η πληρωμή στις 21 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η πληρωμή αφορά το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 έχει ενεργοποιηθεί και θα δέχεται νέες αιτήσεις για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21.

Υπενθυμίζεται πως στην διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών, ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του 2018 και υποβολή νέας, διόρθωση ΙΒΑΝ κ.α.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr και της ΗΔΙΚΑ.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/235227/apokleistiko-pote-tha-katavlithei-i-ekti-dosi-gia-to-epidoma-paidioy-apo-ton-opeka?fbclid=IwAR3vsZeujw9dQqJQWrCU73YuxsylnCV6b3oxVT_pV5WpAwczAWmwuzTYenY#.XABLnHnKXUs.facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here