ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NRG MOTOR OIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

0
2202

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NRG MOTOR OIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υπ όψιν προέδρου κυρίας Ιωάννας Μπουγιουκλή
Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία σχετικά με φθηνότερες χρεώσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο στα μέλη του Συλλόγου τριτέκνων Εστία Ν. Θεσσαλονίκης από την εταιρεία NRG MOTOR OIL, σας έχω επισυνάψει τα σχετικά προγράμματα προσφοράς.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΣΤΙΑ  Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1. Μιχάλης Κόκκινος 694 380 3606
2. Μαρία Λαγού 694 37 47 240
email :   mlagou.energy@gmail.com 

I. Εταιρικό Προφίλ

Η NRG Trading House A.Ε., μέλος του Ομίλου Motor Oil, ιδρύθηκε το 2012 με στόχο τη δυναμική είσοδό της στη διαρκώς ανερχόμενη αγορά της ενέργειας. Από την ίδρυσή της, όραμα και φιλοδοξία των μετόχων της αποτελεί η ανάδειξή της σε μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και η δημιουργία δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η παρακολούθηση των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας, η συνεχής βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών της και η υπεύθυνη διαχείριση και ανταπόκριση στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο των εταιρικών όσο και των οικιακών της πελατών, ιδίως των ευπαθών ομάδων δικαιούχων ΚΟΤ, αποτελούν το βασικό της στόχο και τον κύριο άξονα των δραστηριοτήτων της.

Στο πλαίσιο αυτό η NRG έχει λάβει άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου τομέα στον οποίο πλέον δραστηριοποιείται δυναμικά, με ανταγωνιστικές τιμές για κάθε επιχείρηση, αλλά και με προσφορές που συνδυάζουν Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο.

Με οδηγό τις μεγάλες και συνεχείς προκλήσεις στο χώρο της ενέργειας, η NRG προχωρά με σταθερά βήματα και συνέπεια, σχεδιάζοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

II. Οικονομική Προσφορά

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος απο την NRG μελετήσαμε τα στοιχεία κατανάλωσης που μας υποβάλλατε και σε συνδυασμό με το γενικό ενεργειακό προφίλ αντίστοιχων παροχών, διαμορφώσαμε την ακόλουθη πρόταση για το ανταγωνιστικό σκέλος των χρεώσεων ενέργειας και ισχύος.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Πρόγραμμα 4U ( ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΟΤ )

Με την ένταξή σας στην προωθητική ενέργεια «4U», η οποία είναι σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει τις πλέον ανταγωνιστικές χρεώσεις για σας στην κατανάλωση ρεύματος, επωφελείστε με 35% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα, για δύο χρόνια, με τιμή χρέωσης ηλεκτρικής ενέργειας 0,0638€/kWh, διατηρώντας την εν λόγω έκπτωση ακόμα και σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής κάποιου λογαριασμού σας.

ΔΩΡΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Total nrg4U ΟΙΚΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ

Η προωθητική ενέργεια TOTAL nrg4U αποτελεί την ιδανική λύση οικονομίας για το σπίτι σας, αφού συνδυάζετε εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις τόσο στο ρεύμα όσο και στο φυσικό αέριο και επιπλέον απολαμβάνετε 35% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ & 35% ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια! Συνδυάζοντας Ρεύμα και Φυσικό αέριο για το σπίτι σας, κερδίζετε Δωροκάρτα αξίας 50€ για το ρεύμα και 50€ για το φυσικό αέριο για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου από τη Shell!

-Ηλεκτρικό ρεύμα:

Αρχική Τιμή 0,09815€/kWh

Τιμή Προσφοράς 0,0638€/kWh + πάγιο (ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑ)

-Φυσικό αέριο:

Προσφορά 35% Δωρεάν Φυσικό Αέριο κάθε μήνα

Χρέωση Ενέργειας (€/kWh):

Τιμή Title Transfer Facility + Περιθώριο Εμπορίας €0,01195

Πάγιο / μήνα €4,40

Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή

Επίσης με το συνδυαστικό αυτό πρόγραμμα κερδίζετε

2 Δωροκάρτες Shell nrg