ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ,ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0
2587
Έρχεται μπαράζ προσλήψεων σε Στρατό, Λιμενικό και Αστυνομία (Αποκλειστικό)

Μπαράζ προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ενίσχυση των Σωμάτων με ένστολο και πολιτικό προσωπικό θα είναι η ”αιχμή του δόρατος” στις προσλήψεις που θα ακολουθήσουν μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Με βάση τη διαθέσιμη ενημέρωση, το… χορό των προσλήψεων θα ανοίξει η Ελληνική Αστυνομία και θα ακολουθήσουν ο Στρατός Ξηράς και το Λιμενικό.

Σημειώστε τρεις σημαντικές παραμέτρους:

  1. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ήδη αποστείλει στους κατάλληλους αποδέκτες τα αιτήματά του -συνοδευόμενα από εισηγητικές εκθέσεις– για την ενίσχυση του Στρατού Ξηράς. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
  2. Η προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος (για 200 Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες) ακολουθεί ήδη το δρόμο της δημοσιοποίησης. Τα κενά στο Λ.Σ. σε προσωπικό είναι δεδομένα και η κάλυψή τους επιτακτική
  3. Ήδη, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις που ορίζουν το πλαίσιο (κριτήρια, μόρια) του νέου διαγωνισμού.

    Ανοίξτε τα σχετικά αρχεία:

    Αν και η προκήρυξη για την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος αποτέλεσε σημείο πολιτικών (προεκλογικών) αντεγκλήσεων, ο αρμόδιος υπουργός κ. Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ο διαγωνισμός θα βγει στον “αέρα” μετά τις 7 Ιουλίου.

    Σημειώνεται ότι η επικείμενη προκήρυξη για τους μόνιμους Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες θα είναι η τελευταία εκτός Πανελλαδικών, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν ως στιγμής.

  4. Άμεσης αποδοχής αναμένεται να τύχουν τα αιτήματα της Ελληνικής Αστυνομίας για νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Θα συσταθούν νέες ομάδες ασφάλειας και περιπολίας

Με δεδομένο ότι οι σχετικές διαδικασίες (αιτήματα και συνοδευτικές εκθέσεις) βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο είναι πολύ πιθανό η πρώτη προκήρυξη για την ενίσχυση ενός εκ των προαναφερόμενων Σωμάτων να εκδοθεί ακόμη και εντός Αυγούστου.

ΠΗΓΗ:  https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-erhetai-mparaz-proslipseon-se-astynomia-strato-limeniko-apokleistiko