ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ PAOK WBC ACADEMY-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΣ ΠΑΟΚ

0
1939

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ PAOK WBC ACADEMY-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΣ ΠΑΟΚ

Με το μήνυμα αυτό θα θέλαμε να απευθύνουμε στον σύλλογο σας  Εστία Τριτέκνων           Ν. Θεσσαλονίκης πρόσκληση για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία για το επόμενο έτος 

Η Ακαδημία Μπάσκετ Κοριτσιών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της προώθησης της συμπερίληψης των γυναικών στον αθλητισμό με ίσες ευκαιρίες, θέτει ως στόχο για τη σεζόν 2023-2024 την ανάπτυξη του Γυναικείου Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ελλάδα και σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή μας την προσπάθεια.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα κορίτσια μας το χώρο, το χρόνο και την αποδοχή ώστε να εξελιχθούν μέσα στον αθλητισμό. Ως ακαδημία, θέλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και να τους δώσουμε την ευκαιρία να καταλάβουν πως ο αθλητισμός είναι το όχημα που θα τα οδηγήσει στην ολοκληρωμένη προσωπική τους ανάπτυξη, σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά.

Κύριοι έχοντας μεγάλη ευαισθησία για τις τρίτεκνες οικογένειες σας παρέχουμε  προσφορά που ισχύει για όλα τα μέλη του συλλόγου σας ( θα πρέπει να επιδεικνύεται ταυτότητα του συλλόγου) .

 Η προσφορά είναι : Για ένα παιδί που θα γράφεται στον σύλλογο μας η έκπτωση στη συνδρομή για όλη την αγωνιστική περίοδο ( Σεπτέμβριος-Ιούνιος) θα είναι  20%, για δύο παιδιά που θα γράφονται στον σύλλογο 30% και για τρία 50% !!! Τα χρήματα δίνονται με δόσεις. Η ακαδημία απευθύνεται σε κορίτσια 5-14 ετών.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο , παραμένουμε στη διάθεσή σας ενώ θα είμασταν χαρούμενοι αν προχωρούσαμε σε μια συνάντηση για να συζητήσουμε εκτενέστερα για την ενδεχόμενη συνεργασία μας .

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας . 

Με εκτίμηση,

Δάγκουλας Κοσμάς

Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ Κοριτσιών Α.Σ ΠΑΟΚ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 451198