200 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Phizer

0
1568

200 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Phizer

Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα -και συγκεκριμένα εντός του πρώτου τριμήνου του 2020- η διαδικασία προσλήψεων 200 νέων υπαλλήλων στα κέντρα ψηφιακής τεχνολογίας της εταρείας Pfizer.

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM” (και στους δημοσιογράφους Σοφία Παπαδοπούλου και ο Κώστα Παπαδάκη) ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ήδη, έχουν εντοπιστεί δύο χώροι, απ΄ ό,τι με ενημέρωσε επισήμως ο CEO της Pfizer, ένας δυτικά και ένας ανατολικά, είναι χώροι που ξεπερνούν τα 3.000 τ.μ. που θέλει η Pfizer σε πρώτη φάση. Είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη και εντός του πρώτου τριμήνου του 2020 ξεκινάει η διαδικασία των προσλήψεων“, υπογράμμισε ο κ. Καράογλου.

Αυτό ανέφερε, μιλώντας σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Pfizer, Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη του ενός από τα έξι κέντρα ψηφιακής τεχνολογίας, τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης δεδομένων που θα δημιουργήσει διεθνώς η Pfizer.

Βεβαίως – πρόσθεσε – “δεν θα πιάσουν δουλειά την επόμενη ημέρα, θα γίνεται η διαδικασία της επιλογής, 200 άτομα θα απασχοληθούν άμεσα. Ο στόχος τους (σ.σ. της Pfizer) είναι έως τον Αύγουστο να είναι ολοκληρωμένο το κέντρο αυτό, να γίνουν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν εντός του χώρου τον οποίο θα έχουν νοικιάσει σε πρώτη φάση, έτσι ώστε, από τον Σεπτέμβρη και μετά να είναι σε πλήρη λειτουργία“.

ΠΗΓΗ- https://workenter.gr/epixeirin/eidhseis/200-nees-theseis-apo-tin-pfizer