ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Π.Ο.Τ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΣΜΑ

0
3266

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Π.Ο.Τ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΣΜΑ

Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η  Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α  Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν

(2θμιο σωματείο Αποφάσεις 125/2010 και 2/2015)

115 22  Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ,

Τηλ.: 6909065204,6944364283 e-mail:pespo3t@yahoo.gr.         

Αθήνα 5/12/2019

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και κκ Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας

Σας ευχαριστούμε για την αναβάθμιση της εισοδηματικής καταστάσεως των οικογενειών με τρία τέκνα. Μας κατατάξατε στις εύπορες οικογένειες.

Αποκλείσατε τις τρίτεκνες οικογένειες από την εξαίρεση του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης των επιβατικών ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων διότι είναι πλούσιες, Αποκλείσατε τις τρίτεκνες οικογένειες από το Κοινωνικό Μέρισμα διότι είναι πλούσιες.

Σχεδόν το 60% των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος του 2018 είναι εκτός. Πιστοί στην υπόσχεσή σας για επαναφορά της κανονικότητος, ξεκινήσατε από την κοινωνική ομάδα που προσφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ προβλήματος, από τους τρίτεκνους. Από τους περισσότερο χαμένους και σκληρά φορολογουμένους από τα τρία μνημόνια. Τώρα εσείς τους ανταμείβετε. Αυτό το ονομάσατε στοχευμένη διάθεση.

Πολύ εύκολα και άμεσα διαθέσατε και διαθέτετε ευρώ για τους παρανόμως εισερχομένους στην Χώρα, τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Αλλά για την έμπρακτη αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος η ευαισθησία φτάνει μόνο στα λόγια, στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις επιτροπές με χιλιάδες σελίδες. Μέχρι εκεί. Έχουμε σοβαρή απορία εάν γνωρίζετε, πράγματι, σε ποια κατάσταση ευρίσκεται η πατρίδας από δημογραφικής απόψεως. Πλήρης κατάρρευσης

Όταν το ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού των ηλικιών από 0 έως 14 ετών είναι μόλις 18% και το ποσοστό του πληθυσμού από 65 ετών και άνω ξεπερνά το 25% πως είναι δυνατόν να εφησυχάζετε και να λαμβάνετε αυτά τα άδικα μέτρα;

Η ΠΗΓΗ ΣΤΕΡΕΥΕΙ  Εκτός εάν έχετε ήδη αποφασίσει, όπως και η προηγούμενη Κυβέρνηση, να λύσετε το πρόβλημα με την αθρόα (λάθρο)μετανάστευση και ελληνοποίηση. Ο αγώνας μας συνεχίζετε, μέχρι να δούμε έμπρακτες ενέργειες με σοβαρότητα και προοπτική για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Ασχοληθείτε σοβαρά. Κοιτάξτε τι περιβάλλει την Χώρα μας. Δεν ξεχνάμε και οι καρέκλες δεν είναι για πάντα.

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα