ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Σ.Θ.

0
2897

ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ  ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΠΑΠΠΑ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Σ.Θ.

 

Δικαιούχοι μειωμένης τιμής εισιτηρίου και μειωμένης τιμής κάρτας απεριορίστων διαδρομών σε οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή, είναι οι φοιτητές – σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι πολύτεκνοι, τα άτομα άνω των 65 ετών και τα ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω

Ως προς το δικαίωμα μετακίνησης με μειωμένο κόμιστρο και ως προς την πιστοποίηση των δικαιούχων μειωμένου κομίστρου ισχύουν τα εξής: (Αριθ. Α οικ. 70061/3873 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3958/10.11.2017)

«α. Οι φοιτητές της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας.
β. Μαθητές της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, άνω των 18 ετών, με την επίδειξη του μαθητικού δελτίου του σχολικού έτους. Τα μαθητικά δελτία ισχύουν έως την 31η Οκτωβρίου του εκάστοτε έτους.
γ. Σπουδαστές Δημόσιων Ι.Ε.Κ. έως την ηλικία των 22 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο).
δ. Φοιτητές – Σπουδαστές Δημόσιων Σχολών αρμοδιότητας Υπουργείων Πολιτισμού, Άμυνας, Ναυτιλίας, Εργασίας, Υγείας και Τουρισμού, με την επίδειξη δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο).
ε. Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.
στ. Νέοι ηλικίας από 13 έως 18 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
ζ. Οι Πολύτεκνοι, με την επίδειξη του ισχύοντος βιβλιαρίου πολυτεκνίας.
η. Οι πολίτες ηλικίας άνω των εξήντα πέντε (65) ετών, εκτός των προφανών περιπτώσεων προσδιορισμού της ηλικίας, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου προσδιορισμού της ηλικίας και της ταυτοπροσωπίας.
θ. Τα ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, με την επίδειξη της χορηγούμενης από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειών κάρτας ΑμεΑ, από την οποία προκύπτει η ταυτοπροσωπία του δικαιούχου ΑμεΑ και το ποσοστό αναπηρίας του.» (Αριθ. Α οικ. 70061/3873 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3958/10.11.2017)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here