ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

0
3753

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ  ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΟ ΑΞΙΑΣ 10 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ 25  ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

(ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)

 –– Για να επισκεφθείς το Αγιο Ορος πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσεις το λεγόμενο .

Τηλέφωνο για έκδοση Διαμονητηρίων (πρωινές ώρες) 2310.252575, FAX:2310.222424, γραφείο Ιεράς Επιστασίας Αγίου Όρους στη Θεσσαλονίκη.

Η δήλωση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 2 μήνες πιο μπροστά, και κατόπιν να ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με ΦΑΧ, τις Μονές ή τις Σκήτες. που θέλετε να επισκεφθείτε.Ορισμένες Μονές δέχονται προσκηνητές χωρίς να χρειαστεί ενημέρωση.
Η διαμονή συνολικά είναι για 4 ημέρες, 1 ημέρα σε κάθε τόπο που θα επισκέπτεστε. Το διαμονητήριο το παραλαμβάνετε απο το γραφείο προσλυνητών στην Ουρανούπολη. Η είσοδος στο Όρος για αλλοδαπούς επισκέπτες γίνεται μέσω της Πρεσβείας της Χώρας τους ή το αντίστοιχο προξενείο στην Θεσσαλονίκη.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΝΕΑ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΔΩ 

Το  είναι ένας ευλογημένος τόπος που συνδυάζει τις αρετές της πνευματικής ζωής και την ομορφιά του αισθητού, υλικού κόσμου. Εκεί βρίσκεται και το κέντρο του Ορθόδοξου μοναχισμού. ΤοΆγιο Όρος αποτελεί «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία» εντός της Ελλάδας, (ίσως μοναδική στον κόσμο, με εξαίρεση την κοσμική Λάσα του Θιβέτ). Είναι δηλαδή αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία.

 

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ—–https://www.vimaorthodoxias.gr/xrisima-tilefona/chrisima-tilefona-agio-oros-diamoni-kai-plirofories/?fbclid=IwAR1dvY_38dOiw0vyKrrSDVSI-jNXLNT_SDdatlZRln-UG66B6eZH20A1qXY

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (Βουνό) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - GTP

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here