ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ -ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0
2289

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ -ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι οφελούμενοι θα παραλάβουν πατάτες, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζάχαρη, σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων

 

Διανομή νωπών προϊόντων, ειδών παντοπωλείου, προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2019, στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης .

Οι οφελούμενοι θα παραλάβουν πατάτες, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζάχαρη, σαμπουάν, υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, χλωρίνη.

Η διανομή έχει προγραμματίσει να πραγματοποείται από τις 9:00 έως τις 14:00 και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 7.000 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου στις 20/11/2019 θα γίνει διανομή στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Στις 21/11/2019, θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα οι δικαιούχοι της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Οι δικαιούχοι ειδοποιηούνται ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Επισημαίνεται ότι η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ), τον Α.Μ.Κ.Α.την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έως τις 4/10/2019 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί τη διανομή ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πηγή: https://www.voria.gr/article/dianomi-proionton-gia-dikeouchous-teva-apo-ton-d-thessalonikis