ΚΕΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 <<ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ>>

0
1929

ΚΕΑ – Επίδομα παιδιού Α21: «Ταυτόχρονες» οι πληρωμές στους δικαιούχους

Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής

 

Αρχίζουν οι πιστώσεις αύριο Παρασκευή21 Δεκεμβρίου, για χιλιάδες δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και του επιδομάτος παιδιού.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Εκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας η πίστωση 66.298.532 ευρώ για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σε 302.158 δικαιούχους.

Η ενίσχυση θα πιστωθεί αύριο, 20 Δεκεμβρίου και οι δικαιούχοι θα μπορούν να ”τραβήξουν” τα χρήματα την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Επίδομα παιδιού

Η καταβολή της έκτης δόσης του επιδόματος παιδιού 2018 θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων, αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ.

Η έκτη δόση που αντιστοιχεί στο 2μηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος και θα καταβάλλονταν κανονικά προς τα τέλη Ιανουαρίου θα προπληρωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: https://workenter.gr/programmata-ergasias/eidiseis/koinoniko-eisodima-kea-epidoma-paidioy-a21-taytohrones-oi-pliromes

Μιχάλης Τσιλιβάκος