ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΛΑΕ- ΟΠΕΚΑ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ

0
474

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΛΑΕ- ΟΠΕΚΑ

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πενήντα χιλιάδες (50.000) δικαιούχους του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, οι οποίοι είναι κάτοχοι ατομικού δελτίου κοινωνικού τουρισμού.

 

Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες του ΕΦΚΑ Αγροτών (πρώην ΟΓΑ), οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας  Για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού

Αφορά διαμονή μέχρι έξι (6) ημέρες (5 διανυκτερεύσεις), ισχύει από 05-07-2023 έως 30-05-2024 (καταληκτική ημερομηνία αναχώρησης από το κατάλυμα) και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού που θα επιλέξουν να κάνουν χρήση
των δελτίων τους σε συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας, δικαιούνται μέχρι έντεκα (11) ημέρες (10 διανυκτερεύσεις ).
Ο κατάλογος των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, ανά νομό, θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www .opeka . gr/ agrotiki – estia/ ilektronikes- ypiresies / στην ενότητα : Κατάλογος Καταλυμάτων Κοινωνικού (Κοινωνικού Τουρισμού) και οι κοινωνικοί τουρίστες μπορούν να επιλέγουν το κατάλυμα της προτίμησής τους από τον κατάλογο αυτό.

ΠΗΓΗ–  opeka.gr