ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ– ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

0
363

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ– ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες, θα πραγματοποιείται όλο τον μήνα Οκτώβριο, στο ΚΕΠ Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς.

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό τής Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29 Σεπτεμβρίου και γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή των παιδιών τους στα τηλέφωνα της αντιδημαρχίας (2313314499 και 2313314525), ενώ απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους είναι η προσκόμιση κάρτας μέλους τριτέκνων ή πολυτέκνων ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης και η εγγραφή τους στην πλατφόρμα του ΚΕΠ Υγείας Καλαμαριάς (kepygeias.org).

 

ΠΗΓΗ–  https://www.grtimes.gr/ellada/kalamaria-dorean-kardiologikos-elegchos-se-paidia-triteknon-kai?fbclid=IwAR3sgDtYQ3AH1jMAWf7DaXK3NHyGf5RhJlRmpU2JLAlaoK69YugH8xekyww