ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ –ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

0
1676

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ –ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Η ΣΤ’ ΔΟΣΗ

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ πριν τις 25 Δεκεμβρίου (τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου)

Ειδικότερα πριν τις 25 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού Α21, το επίδομα ενοικίου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας η ημερομηνία καταβολής δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Ειδικότερα θα καταβληθούν:

το Επίδομα Παιδιού σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση Α21 και εγκρίθηκε το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Δεκεμβρίου

το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών

το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Δεκεμβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ– https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/278790/prin-ta-xristoygenna-plironontai-epidoma-paidioy-a21-kea-epidoma-enoikiou-kai-pronoiaka-apo-ton-opeka