ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

0
10561

Οι εκπτώσεις που ισχύουν  για τους τριτέκνους στα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια  :

 

Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες σε ικανοποίηση του αιτήματος μας, προσφέρουν εκπτώσεις στους Τρίτεκνους.

Είναι καθαρά μια ιδιωτική πρωτοβουλία, και δεν προκύπτει από κανένα νόμο. Οι εκπτώσεις ίσχυαν το 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016,2017 ,2018,2019 και θα ισχύσουν και το 2020. Η έκπτωση γίνεται με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ της θεωρημένης κάρτας τρίτεκνου για τΟ  2021 από τον Σύλλογο Τριτέκνων. Οι εκπτώσεις ισχύουν για τους γονείς ισόβια, και για τα παιδιά μέχρι και την συμπλήρωση των 25 ετών.

Οι εταιρίες Blue Star Ferries, Anek-Superfast & Minoan προσφέρουν στα εισιτήρια τους 50% έκπτωση στους νέους φοιτητές (2019) και στις οικογένειές τους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2741080300.

Golden Star Ferries: Ραφήνα-  Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30%στην οικονομική θέση.

Golden Star Ferries: Ραφήνα-  Άνδρος, Τήνος, Μύκονος,  Νάξος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30%στην οικονομική θέση.

Golden Star Ferries: Ραφήνα- Άνδρος, Τήνος, Μύκονος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30%στην οικονομική θέση.

Fast Ferries: Ραφήνα – Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30% στην οικονομική θέση και στα αεροπορικά καθίσματα.

NEL LINES Σε όλες τις γραμμές του Αιγαίου έκπτωση 50%.

Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ Ραφήνα – Μαρμάρι Ευβοίας:  έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 25% στην οικονομική θέση. Eισιτήριο 6.30 με έκπτωση (9 ευρώ χωρίς έκπτωση)

Ιπτάμενα Δελφίνια Αίγινας (ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ): Πειραιάς – Αίγινα: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 25% στην οικονομική θέση. Η έκπτωση ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή.Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών

ZANTE FERRIES: Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη:

Η έκπτωση είναι 50% στο εισιτήριο, με την επίδειξη Θεωρημένης  Κάρτας Τρίτεκνου για το 2018, για τους τρίτεκνους γονείς, και για τα παιδιά τους μέχρι 25 ετών.

ZANTE FERRIES:   Έκπτωση 50,%  για Νήσο Σαμοθράκη και Λήμνο               

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Aegean Speed Lines: Πειραιάς – Σέριφος, Σίφνος, Μήλος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30% στην οικονομική θέση.Ο κωδικός της τριτεκνικής έκπτωσης είναι “ΤRΙΤΡ”.

Σας ενημερώνουμε οτι για την AEGEAN SPEED LINES απο 4/2/2020 ισχύει νέα έκπτωση 20% στα Ε.Ι.Χ. οχήματα τριτέκνων Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας μέλους τρίτεκνου Η έκπτωση μπορεί να εφαρμοστεί μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων Δε θα εφαρμόζεται on linehttps://ellinikiaktoploia.net/aegean-speed-lines-ekptoseis-sta-oximata-triteknon-kai-polyteknon/?fbclid=IwAR3pSlrkXND2eQEn3AbS0DyM1kz1cO8M_ptZp5yqCZAzQPNauK3DqSgPxNs

Γαύλος και Λύρα: Πρέβεζα – Κέρκυρα (πλοία ΕΛΕΝΗ και ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ): Έκπτωση 50% στα εισιτήρια  Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-  – έκπτωση 50% για τους τρίτεκνους στα εισιτήρια των πλοίων «Ελένη» και «Αγία Ειρήνη»

CORFU FERRIES (ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)  Έκπτωση 50%   : Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα  με τα πλοίαΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ,  ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΠΡΕΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ  Έκπτωση 50%  Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών

DODEKANISOS SEAWAYS-Ναυτιλιακή Εταιρεία –50% έκπτωση στους Τρίτεκνους από την Ακτοπλοϊκή εταιρία  Δρομολόγια από το λιμάνι της Ρόδου για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους ,Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Πανορμίτη, Χάλκη, Καστελόριζο Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για επιβατικά εισιτήρια Απαραίτητη η επίδειξη της προσωπικής σας κάρτας του Συλλόγου Τριτέκνων Τηλ. επικοινωνίας: 2241070590       E-mail : info@12ne.gr

Κοινοπραξία Anek Superfast: Πειραιάς- Ηράκλειο και Πειραιάς – Χανιά: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX), 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές

Μινωίκες Γραμμές: Πειραιάς- Ηράκλειο, Πειραιάς – Χανιά, Ηράκλειο – Κυκλάδες, Πειραιάς – Κυκλάδες : έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX), 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές.

BlueStarFerries: Πειραιάς – Ηράκλειο, : έκπτωση 30% εισιτήριο επιβάτης, 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές. Ας χρησιμοποιείτε και την κάρτα Seasmiles.

Εκπτώσεις για Κρήτη (Χανιά & Ηράκλειο)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΝΕΚ Δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά  30% Έκπτωση στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα.30% σε Καμπίνες εκτός κατηγορίας LUX.   20% Έκπτωση στα        ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα). Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

https://www.anek.gr/el/offer/triteknoi-discount-crete/

 

Η FastFerries προσφέρει ειδική έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην οικονομική θέση (DECK) και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα (ATS).Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων η του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση έως την ηλικία των 23 ετών, με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Blue Star Ferries: Πειραιάς – Ηράκλειο, 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών για Τρίτεκνους —-[50% σε Οικονομική Θέση και Αριθμημένα Καθίσματα, 30% σε καμπίνα (εκτός από καμπίνες LUX), 20% σε ΙΧ & Moto]. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

SUPER FAST FERRIES: Δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα εισιτήρια επιβατών για:Τρίτεκνους [50% σε Οικονομική Θέση και Αριθμημένα Καθίσματα, 30% σε Καμπίνα (εκτός από καμπίνες LUX), 20% σε ΙΧ KAI Moto]. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

  Blue Star Ferries -Πειραιάς – Χανιά :  έκπτωση 30% εισιτήριο επιβάτης, 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές. Ας χρησιμοποιείτε και την κάρτα Seasmiles.

Εταιρία ΑΒΛΕΜΟΝ ΠΛΟΙO « ΙΟΝΙΣ»: 50% έκπτωση στο εισιτήριο επιβάτη

ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ 15 – 8€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ 10 – 5€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΓΥΘΕΙΟ ΑΠΟ 24- 12€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ 24- 12€

 

ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ , ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ: Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη: Η έκπτωση είναι 50% στο εισιτήριο, με την επίδειξη Θεωρημένης Κάρτας Τρίτεκνου για το 2019, για τους τρίτεκνους γονείς, και για τα παιδιά τους μέχρι 25 ετών.

ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ: ΘΑΣΣΟΣ (THASSOS LINK-F/B ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ)  2591051722 & + 6973404079

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΡΙΝΟΣ 40%

ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΛΙΜΕΝΑΣ 40%

50% σε αυτοκίνητα (για τα αυτοκίνητα μόνο στο δρομολόγιο Κεραμωτή – Λιμένας)

ANES FERRIES -ΒΟΛΟΣ -ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 30% ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΩΤΕΥΣ

ΣΤΑ  ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ  ΚΡΑΤΙΚΑ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΙΣΧΥΕΙ  ΕΚΠΤΩΣΗ  50%  ΣΤΟΥΣ  ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here