ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

0
1135

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με στόχο την πρόληψη και προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρέχει Υπηρεσίες Λογοθεραπείας σε κατοίκους/δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανασφάλιστους ή δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης.

Οι υπηρεσίες αφορούν την πρόληψη, διάγνωση, και αντιμετώπιση των διαταραχών λόγου (καθυστέρηση λόγου, αναπτυξιακές διαταραχές), ομιλίας (άρθρωσης, φωνής, τραυλισμός), επικοινωνίας, (αφασία, δυσαρθρία, διαταραχές κατάποσης), σε παιδιά και ενήλικες, μαθησιακών δυσκολιών (δυσλεξία, δυσορθοογραφία, υπερκινητικότητα, διάσπαση  προσοχής)  σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο χώρο των Δημοτικών ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης κατόπιν ραντεβού στη Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία στα τηλ: 2313318644, 2313318643.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρ. Αηδονόπουλος δήλωσε:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος, πρωτίστως με την ιατρική μου ιδιότητα, που ως Δήμος Θεσσαλονίκης  εντάξαμε στα ιατρεία μας τις Υπηρεσίες Λογοθεραπείας  για τους δημότες μας, μικρούς και μεγάλους. Η δυνατότητα που  παρέχεται από το εξειδικευμένο Προσωπικό μας σε αρκετούς συνανθρώπους μας,  προκειμένου να βελτιώσουν την εκφορά του λόγου τους, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και αποδεικνύει πως ως Κοινωνική Πολιτική μπορούμε και είμαστε δίπλα στις ανάγκες των πολιτών μας».

ΠΗΓΗ– https://thessaloniki.gr/speech-therapy-2020/?fbclid=IwAR3a4NJPl89ImZUsrWPTpDofoajuvKMWiuG6AbMAO2f3LgLp3Pxn1PGCXdA