ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SkyTelecom ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ Internet ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

0
1759

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SkyTelecom ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ Internet ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κατόπιν επικοινωνίας του Συλλόγου Εστία Τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης με στέλεχος της εταιρείας SkyTelecom και συγκεκριμένα με τον κ. Ηλία Ταβουλαρέα ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με προσφορά για τα μέλη μας

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς ευχαριστούμε για την επικοινωνία με τη SkyTelecom!

H SkyTelecom είναι πάροχος ασύρματου ιντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας και έχει δικό της ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο, δηλαδή δικές της κεραίες!

Σε εμάς με την επίδειξη κάρτας τριτέκνων μπορείτε να έχετε σε όλα μας τα προγράμματα 15% έκπτωση στο πάγιο!

Επιπλέον να σας ενημερώσω πως μέχρι τέλος του μήνα τρέχει απο την εταιρεία προωθητική ενέργεια με την οποία μπορείτε να κάνετε αίτηση σε εμάς να τιμολογηθείτε και να πληρώνετε όποιο πρόγραμμα θέλετε και η εταιρεία θα σας δώσει το αμέσως μεγαλύτερο. Για παράδειγμα άν επιλέξετε το πρόγραμμά μας HomeAirFiber24Mbs Internet (με πάγιο στα 17.90 και κόστος εξοπλισμού, το δέκτη σας και το ρούτερ σας, στα 99,90 μία φόρα τον αγοράζετε και είναι δικός σας, για να γίνει και η εγκατάσταση στο χώρο σας) θα επωφελείστε για 24 μήνες το αμέσως μεγαλύτερο πρόγραμμά μας HomeAirFiber35Mbs, άρα με 17,90 πάγιο μπορείτε για 24 μήνες να έχετε την ταχύτητά μας 35Mbs Download 3Mbs Upload, το ίδιο και για μεγαλύτερα προγράμματα! Η εγκατάσταση γίνεται εντελώς δωρέαν απο δικό μας τεχνικό στο χώρο σας, δεν υπάρχουν τέλη ενεργοποίησης ή κάποιες άλλες extra χρεώσεις!

Σε περίπτωση που δε τα έχετε επισκεφθεί σας αφήνω και μερικά πολύ χρήσιμα link για να δείτε και αναλυτικά τα προγράμματά μας και κόστη:

Η σελίδα μας https://skytelecom.gr/
Η δοκιμαστική περίοδος Try&Buy https://skytelecom.gr/tryandbuy/

Όλες μας οι ταχύτητες είναι κλειδωμένες και σταθερές! Μοναδική προϋπόθεση να υπάρχει κάλυψη για το χώρο που σας ενδιαφέρει, πράγμα το οποίο μπορούμε να δούμε και μαζί αν θέλετε!

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία-απορία παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2150005000
E-mail : info@skytelecom.gr
Και φυσικά αν εξυπηρετεί με chat στη σελίδα μας στο facebook

Internet από άλλο 🪐

Internet από άλλο 🪐24Mbps με 17,90€/μήνα!Διαστημικό Internet, κυριολεκτικά!Κάνε online αίτηση: bit.ly/HomeAirFiber24#SkyTelecom #CaptainFiber

Δημοσιεύτηκε από SkyTelecom στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020