ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ -ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

0
1946

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ -ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Από Τετάρτη 13 Μαΐου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών.Η υποβολή της αίτησης θα γίνει ηλεκτρονικα               https://www.asei-assy.mil.gr,

Καταληκτική ημερομηνία σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι η 29η Μαΐου.

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ  ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΕΙ−ΑΣΣΥ),

Επί του εκάστοτε καθοριζόμενου αριθμού εισακτέων και μέχρι ποσοστού τριάντα πέντε επί τοις εκατό (35%), εισάγονται, κατά σειρά επιτυχίας, οι ανήκοντες στις παρακάτω ειδικές κατηγορίες:

– Τέκνα πολυτέκνων.

– Τέκνα οικογενειών με τρία παιδιά. 

β. Τέκνα Οικογενειών με τρία παιδιά

Απαιτούμενα δικαιολογητικά (1) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου τριμήνου) από το δήμο στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι οι γονείς του υποψηφίου/ας ή ο γονέας από τον οποίο αντλεί το δικαίωμα ένταξης στην ειδική κατηγορία, στο οποίο να φαίνονται τα εν ζωή τέκνα.

(2) Σε περίπτωση που υπάρχει τριτεκνία λόγω δευτέρου ή και περισσοτέρων γάμων, απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών (π.χ. δικαστική απόφαση) που να φαίνεται ποιος ασκεί την επιμέλεια των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%940%CE%A16-%CE%93%CE%93%CE%91?inline=true

 

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/apo-avrio-i-ipovoli-dikeologitikon-gia-tis-stratiotikes-scholes