ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΘ -ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

0
1239

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΘ -ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΔΕΘ » ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ » ΔΩΘΗΚΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ   ΣΤΑ 7 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ– https://godsofolympus.gr/?fbclid=IwAR1-DZ3i-lbAmzZF8OJTRLkdFqP6-pvjI_YCwXJfr3Tv4DSxG2TUObKiYsM

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εταιρεία Placebo Events δημιουργεί το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και «ζωντανεύει» τους Θεούς του Ολύμπου. Από τις 4 Οκτωβρίου 2019 έως τις 15 Ιανουαρίου 2020, το θεματικό πάρκο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έτοιμο να υποδεχθεί εκπαιδευτικούς και μαθητές κάθε ηλικίας. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μέσα από την οποία θα διασκεδάσουν αλλά και θα μάθουν τα πάντα για το μεγαλείο του αρχαίου ελληνισμού και της ελληνικής μυθολογίας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου παρουσιάζονται σε ένα χώρο 2100 τετραγωνικών μέτρων με επιβλητικά εκθέματα, 3D mapping, ξεναγήσεις και διαδραστικά acts για να μας ταξιδέψουν στην αρχαιότητα! Οι επισκέπτες θα περιπλανηθούν στις ζωές και τα βιώματα των Θεών, ανακαλύπτοντας γνωστές και άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων τους.

Δίας, Ήρα, Δήμητρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Απόλλων, Άρτεμις, Ερμής, Άρης, Ποσειδώνας, Εστία και Ήφαιστος. 12 Θεοί που εκπροσωπούσαν και προστάτευαν τις παραδόσεις, τις ηθικές αξίες ή τα πάθη των ανθρώπων. 12 οντότητες που αγαπήθηκαν και ταξίδεψαν πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, εμπνέοντας εκατοντάδες λαούς παγκοσμίως. 12 ιστορίες γεμάτες έρωτα, διεκδικήσεις, διαμάχες και συμβολισμούς έρχονται να ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή.

Η ελληνική μυθολογία είναι ιστορία, η αρχαιότερη ιστορία των λαών της γης και η ραχοκοκκαλιά της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Η μελέτη της μας βοηθά να κατανοήσουμε τον βαθύτερο συμβολισμό που κρύβουν οι μύθοι και την αρχαία ελληνική γνώση και σοφία. Γι’ αυτό την επιστημονική επιμέλεια και εκπαιδευτική εγκυρότητα του θεματικού πάρκου έχει αναλάβει ο καταξιωμένος ιστορικός Θάνος Βερέμης. Τη δική της καλλιτεχνική πινελιά προσθέτει η έγκριτη σκηνοθετική ομάδα με τρόπο που συνδέει άμεσα την χιουμοριστική περιγραφή με την εκπαιδευτική προσέγγιση.

Το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αυτό το φθινόπωρο, θα είναι ο πιο επιβλητικός και εκπαιδευτικός χώρος της Ελλάδας.