ΑΣΕΠ (3Κ/2018)

0
2243
ΑΣΕΠ (3Κ/2018): Στην τελική ”στροφή” για την εύρεση 8.166 διοριστέων
”Κλειδώνει” σήμερα (6/5) ο 10ος γύρος ελέγχου

Στην τελική ”στροφή” εισέρχεται από σήμερα Δευτέρα (6/5) η διαδικασία για την οριστικοποίηση και έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πρόσληψη 8.166μονίμων στους δήμους όλης της χώρας.

Αυτή την ώρα, η Ανεξάρτητη Αρχή ολοκληρώνει τον 10ο γύρο ελέγχου επιχειρώντας να ”βρει” τους διοριστέους του διαγωνισμού ακόμα και εντός της εβδομάδας. Πρόθεση του ΑΣΕΠ είναι η έκδοση των αποτελεσμάτων εντός Μαίου, με ημερομηνία που εντοπίζεται πριν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Σημειώστε ότι όλοι οι πίνακες που θα δημοσιευθούν (3) θα είναι ενιαίοι. Ειδική κατανομή θα υπάρξει για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ ενώ για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ δεν θα απαιτηθεί.

Επανέλεγχος των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στους επιτυχόντες, από τους φορείς υποδοχής τους. Συγκεκριμένα, θα κληθούν να καταθέσουν όσα δικαιολογητικά πιστοποιούν τις ιδιότητές τους (“δικαιολογητικά διορισμού/πρόσληψης”).

Οι διοριστέοι καταθέτουν “Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 ότι κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων της παρούσας προκήρυξης, δεν κατείχαν θέση τακτικού υπαλλήλου του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. ή Ο.Τ.Α. α΄ ή β΄ βαθμίδας, και των Ανεξαρτήτων Αρχών κατόπιν διορισμού τους με τις διατάξεις του ν. 2190/1994, ή αν κατείχαν, ότι είχε παρέλθει κατά την ανωτέρω ημερομηνία πενταετία από το διορισμό τους”.

ΠΗΓΗ: https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-3k2018-stin-teliki-strofi-gia-tin-eyresi-8166-dioristeon