ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ CAMPING ROVIES

0
2877

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ CAMPING ROVIES -ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2022

 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ CAMPING ROVIES   ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΘΑΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΑΚΗΣ  6978633615

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: https://campingrovies.gr/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/

Το Κάμπινγκ Ροβιές επί σειρά ετών αποτελεί ιδανικό προορισμό και επιλογή τόσο για πολλές ελληνικές οικογένειες όσο και για ταξιδιώτες και επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Το Κάμπινγκ λειτουργώντας από το 1987,  είναι –έπειτα από την επιλογή των αγαπημένων μας πελατών – ένα από τα 3 καλύτερα Κάμπινγκ της Ελλάδας! Η ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση, μάς αποδόθηκε έπειτα από την αγάπη των πελατών μας, που θεωρούν πως η θέση και η λειτουργία του Κάμπινγκ είναι πραγματικά μαγευτική!

Εδώ, η μοναδική φυσική ομορφιά – κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα- η μυρωδιά των λογιών λογιών φυτών και δέντρων, η θέα του ηλιοβασιλέματος με σκηνικό τον καθαρό Κόλπο του Ευβοϊκού, κάνουν τους επισκέπτες να ξεφεύγουν και να ξεχνούν τον αστικό βίο.

Οικογένεια, παρέα, ζευγάρια, εδώ έχουν την δυνατότητα να ευχαριστηθούν την επαφή με την φύση, σε ένα φυλασσόμενο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για γενικές εξορμήσεις στην Βόρεια Εύβοια.

Οι εγκαταστάσεις του Κάμπινγκ έχουν πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον που τις περικλείει, κάνοντας όσο πιο διακριτική γίνεται την ανθρώπινη παρουσία σε αυτό το όμορφο ζευγάρωμα δάσους και θάλασσας. Το Κάμπινγκ λειτουργεί από την 1η Απριλίου έως και τις 30 Οκτωβρίου του κάθε έτους. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση χρόνων, γεγονός που ταιριάζει με την αμεσότητα και την λιτότητα της φυσικής κατάστασης.

Εύκολα προσβάσιμο (95χλμ από την Χαλκίδα και μόλις 19χλμ από την Αιδηψό) και μοναδικά ποιοτικό, το Κάμπινγκ, το δικό μας και το δικό σας ξεχωριστό Κάμπινγκ Ροβιές, περιμένει να σας φιλοξενήσει στον χώρο του, όπου το μπλε το ουρανού γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας, φέρνοντας στον νου τα λόγια του μεγάλου μας Ποιητή: ‘Θεέ μου, τι μπλε ξοδεύεις για να μην σε βλέπουμε’…

Καλώς να Ορίσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here